Ni Mesa de Yeguas ni Villa de Leyva, este es el nuevo destino para pasar unas vacaciones en familia

Por Revista AXXIS
/
Febrero
8 - 2022
Lo que inicialmente se planeó como una escapada de fin de semana se ha convertido, dada la pandemia, en la última escapada de cuarentena, en la que pueden disfrutar de la piscina y las vistas frente al mar, una sala de juegos, un estudio, una gran cocina y todo lo que la propiedad especial tiene que ofrecer.

Inspirándose en el paisaje estadounidense de campo, el estudio Schicketanz, dirigido por Mary Ann Schicketanz, diseñó una impresionante casa sostenible que se integra en la ladera de la montaña y que fue diseñada para una familia de Silicon Valley. Lo que inicialmente se planeó como una escapada de fin de semana se ha convertido, dada la pandemia, en la última escapada de cuarentena, en la que pueden disfrutar de la piscina y las vistas frente al mar, una sala de juegos, un estudio, una gran cocina y todo lo que la propiedad especial tiene que ofrecer.

Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -   <p>The courtyard is both supported and framed by a 400 ft long rock wall, made from locally sourced Hollister Granite. It serves as a central place to gather and enjoy nature with direct views of the hills.  The neutral material palette was chosen to blend with the surrounding meadow and hills.</p><br class="">   - Photo credit: Tim Griffith Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -  <p>As you step into the home's entry, you are surrounded by a neutral material palette and look directly through 3 clear sliders that open into the courtyard.  The guest wing is to your left and the main living cube and view to the ocean is to your right.  Concrete flooring was selected to compliment the stone and is used for flooring in the connectors of the living cubes.  The reclaimed ceiling from wine barrels extends from the main living cube into the entry creating a warm welcome.</p>   - Photo credit: Joe Fletcher Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -  The "Kauri" dining table by Rea 1920 and "Ginger" dining chairs by Poltrona Frau sit center stage within the dining room, flanked by ocean views to the west and the interior courtyard to the east.   - Photo credit: Joe Fletcher Photography

Schicketanz y su equipo decoraron la casa con los mejores productos y acabados, incluyendo, entre otros, piezas de Coup D’etat, Holly Hunt, Larsen, Moooi, Piet Boon, Miele, Brizio, B&B Italia, Tai Ping, Phillip Jeffries, Giorgetti, Pindler, Restoration Hardware y Concrete Works. La piscina cuenta con tocones de madera petrificada de Leos Enderle y Rodney Hunter, mientras que las obras de arte escultóricas de Eric Gushee y Casey McCafferty, así como las piezas de Silvia Poloto, se encuentran por toda la casa. Cada una de las camas, los otomanos, las librerías y los armarios multimedia fueron diseñados a medida.

Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -   Studio Schicketanz created a separate scullery kitchen in the open pantry behind the kitchen, with a larger sink and dishwasher out of site from the dining area.    - Photo credit:  Joe Fletcher Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture - <p style="">The Living Room furnishings were selected for their shape and comfort and the materials of the furnishings were kept neutral as a reflection of the architectural finishes. Cognac leather on the Moooi swivel chairs speaks to the warm oak boards on the floor and ceiling. These are also functional pieces allowing one to swivel towards the ocean, courtyard, and dining/kitchen.  <br style=""></p>  - Photo credit: Joe Fletcher Photography

Las selecciones de materiales incluyen granito local de Hollister, CA, para las paredes de roca, yeso integral para los «cubos» colocados delante de las paredes de roca, y losa Duras de color marrón de Savannah para complementar la piedra de la pared y los conectores de la entrada. La «cáscara» se mantuvo en todos los colores neutros y tonos tierra, mientras que el interior muestra acentos de color de las paredes de mosaico de mezcla personalizada y paredes de acento de yeso veneciano.

Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -   Silvia Poloto's "Wabi Sabi" from Kneedler Fauchere anchors the neutral tones in the primary bedroom.     - Photo credit: Joe Fletcher Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture - <p>The guest suite is located on the northeast side of the home, creating a separation from the main living areas. The east wall of the guest suite is a portion of the stone retaining wall that is carved into the hillside that spans the length of the home. Glazed sliders open to the courtyard and look out to the main living space and connector to the primary suite. </p>   - Photo credit: Joe Fletcher Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -    The residence consists of four separate “cubes,” separating living and sleeping quarters. The primary three cubes on the western side are comprised of floor-to-ceiling glazed sliders, serving as the western walls, which take maximum advantage of the expansive views of the Pacific ocean, as well as allow for strong connections to the pool. The fourth cube, the guest suite, faces the hills and courtyard.    - Photo credit: Tim Griffith Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture - Artwork by Eric Gushee hangs on the custom hued Venetian plaster accent wall. The ceiling and flooring were kept neutral allowing south and north walls to become an accent with pops of color. The exterior plaster wraps into the main living area around into the connector and onto the portion of the eastern wall opening to the entry.  - Photo credit: Joe Fletcher Photography

Además de los lujosos acabados y el mobiliario de alta gama, y dada su ubicación extrema, se prevé que la casa alcance el nivel cero gracias a la generación de energía y agua caliente (para la piscina) a partir de paneles solares y Tesla Power Walls, que alimentarán la casa cuando la red eléctrica no esté disponible. La energía producida in situ cubre todas las necesidades energéticas de la casa, así como la carga de 2 vehículos eléctricos.

Vea tambien: Conozca este producto para darle textura a la pared

Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture -  A glass wall offers stunning views into the central courtyard.    - Photo credit: Joe Fletcher Photography
Press kit | 2757-26 - Press release | Modern Sustainability in Big Sur - Studio Schicketanz - Residential Architecture - The central courtyard allows for a respite from the coastal wind and nearby wildlife.   - Photo credit: Joe Fletcher Photography

Lea más en nuestra sección de arquitectura.

Deja un comentario:

Send this to a friend